FANDOM


  • So I noticed that you added pictures to some levels articles. However, these articles are not showing their pictures in fan feed and instead show that gray fandom symbol that is supposed to appear for articles without pictures. This has happened before, but usually it took some time for the fan feed to register the pictures. However, this time, when I go to the page for the level article's picture and look at the "Appears on these pages" section, this gray square bracket thing shows next to the link to the level article instead of the level picture(But honestly, I don't even know what that square bracket thing is supposed to be). When I go to a category of that level, same thing, the level picture doesn't appear next to the level article like it's supposed to. Usually, when the picture doesn't appear in fan feed, it still appears in the "Appears on these pages" section and in the categories of the level. But I've experienced this problem on another wiki, and I know when the picture doesn't appear in either of those things, this means the picture truly will not appear in fan feed unless someone does something about it. This always happens for pictures that are smaller than 200 by 200 pixels(Pictures that are less than 200 on either length or width), but these level pictures are greater than 200 by 200. I've had enough trouble with this fan feed problem on that wiki and I don't want it on this wiki as well. Can you please do something about this?

      Loading editor
    • I forgot to mention this and I don't know how to edit my original post, but the level articles with this problem are: Level 4031, Level 4034, Level 4042, Level 4044, Level 4050, Level 4051, Level 4052, Level 4037, Level 4040, Level 4057, Level 4058, Level 4059, Level 4061, Level 4069, Level 4070.

        Loading editor
    • TokihikoH11
      TokihikoH11 removed this reply because:
      Wrong reply (I misunderstood)
      11:16, December 16, 2018
      This reply has been removed
    • Umm, what is this reply that was removed?

        Loading editor
    • Never mind, now I know how to see why the reply was removed. But I forgot to mention 4025 and 4027. Also, interestly, this problem only affects pictures in templates. If a picture is at least 200 pixels high and at least 200 pixels wide and is not in a template, then the problem never affects that picture

        Loading editor
    • 2601:647:4701:5586:81F2:43C1:2856:47B9 wrote:
      Never mind, now I know how to see why the reply was removed. But I forgot to mention 4025 and 4027. Also, interestly, this problem only affects pictures in templates. If a picture is at least 200 pixels high and at least 200 pixels wide and is not in a template, then the problem never affects that picture

      Double apologies, didn't realize there's message on my wall; + I'm a tech idiot, unable to help with the issue.  Glad that you've sorted it out, was going to refer it to CheeKian or Johnny for help

        Loading editor
    • Interestingly, this problem still fully persists in level 4034 and is now affecting level 4019 and level 4082. The others that I mentioned, though, are now fixed.

        Loading editor
    • 205.167.47.224 wrote:
      Interestingly, this problem still fully persists in level 4034 and is now affecting level 4019 and level 4082. The others that I mentioned, though, are now fixed.

      Maybe the pages take time to change that.

        Loading editor
    • A FANDOM user
        Loading editor
Give Kudos to this message
You've given this message Kudos!
See who gave Kudos to this message
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.